ПЛАТИНЕНАТА ЛИНИЯ OLD & RARE

Луксозните дървени опаковки, със сатенено легло за бутилката дават нов живот на малцовете от серията OLD MALT CASK. Тук се бутилира задължително при натурален градус, със силата от която е излезнало уискито от бурето (cask strength) и само от малцове, които са „прекалено добри” за нашите вече съвършенни малцове от серията OLD MALT CASK. Разбираемо, линията не е с голям асортимент – изборът се прави много внимателно и единствено след оценяване на ултра плюс качество на малца, отделно от репутацията на дестилерията.
Клиентите за тази серия са малка група, истински претенциозни ценители, на които ние имаме удоволствието да представим тези съкровища, които те навярно познават и непременно трябва да притежават!
Линията “OLD and RARE” се продава в луксозни дървени кофчежета със бял сатен във вътрешността и индивидуален сертификат на специална хартия с написана историята на уискито, анотации за съотвентия малц, сериен номер на бутилката и подписани с писалка от Fed Laing или малт амбасадора на марката - Jan Beckers.
Превъзходство и гарантирано добър вкус – добра покупка за колекционер и перфектен подарък за ценител.виж: PORT ELLEN 30y.o. 0,700l.- PLATINUM SELECTION